Държавата отива в канала, докато си играем на войни! Без

...
 Държавата отива в канала, докато си играем на войни! Без
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: Държавата отива в канала, докато си играем на войни! Без бюджет от юни няма да има пенсии!

  " Държавата отива в канала, до момента в който си играем на войни! Без държавно управление бюджет няма да се гледа, т.е. от 10 юни няма да има пенсии и заплати. От първия ден приказвам за отговорност на всички партии ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание. 
 
" Приходите в хазната за първото тримесечие до в този момент ще са по-малко с най-малко милиард и половина. Юни месец, сред 10 и 14, страната няма да може да си заплаща даже заплатите и пенсиите ", уточни той. " Имаме толкоз проблеми, които стоят заложници на това да се играят политически игрички ", уточни той.
 
По думите му проектът за възобновяване, Шенген и еврозоната също са заложници. " Харчени са пари от проекта предплатено. Те би трябвало да се върнат, другояче няма по какъв начин да се финансират плановете. Докато си играем на войни и сходни неща, страната отива в канала ", безапелационен бе Борисов.
 
Той прикани медиите оттук-нататък по всички въпроси за държавното управление да се обръщат към Мария Габриел и уточни, че ще одобряват законите за правосъдната власт на Крум Зарков. " Ще създадем една страна, която да крета с продължен бюджет без вложения и прочие Харчени са пари от проекта за възобновяване и те би трябвало да се върнат, страната отива в канала, до момента в който си играем на войни ", уточни той. 
 
В отговор на думите на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов за конституционно държавно управление, Борисов сподели, че това също е вид, тъй като смяната на Конституцията също изисква най-малко 160 гласа. " Така че в идващите няколко дни може да се създадат още совалки по тази тематика ", сподели някогашният министър председател.
 
" Считам, че това да изнасяш записи, с който и да е било, най-малкото не е красиво. Аз в живота си не съм записвал никого. Смятам, че това уронва достолепието на този, който го прави ", отговори Борисов на въпрос дали се тормози от основния прокурор. 
 
" Никога не съм предложил посланически постове по простата причина, че не съм в позицията да предлагам. Няма по какъв начин да предлагам нещо, което не мога да извърша ", сподели той.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР